X. ORSZÁGOS KÉMÉNYKONFERENCIA
Hotel Három Gúnár és Rendezvényház
2018. március 22-23.

Az on-line regisztráció lezárult!

2018. március 22. (csütörtök)

A menü
Tárkonyos borjúragu leves
Sertésszelet rántva vegyes körettel és salátával

B menü
Vadgomba krémleves füstölt sajt falatkákkal
Sertéscsülök Pékné módra

C menü
Vadgomba krémleves füstölt sajt falatkákkal
Rántott gombafejek rizzsel és tartárral

2018. március 23. (péntek)

D menü
Tavaszi zöldségleves
Csirkecombok könnyű húsos töltelékkel, póréhagymás burgonyapürével

E menü
Bográcsgulyás csipetkével
Túrós csusza tepertővel

F menü
Tavasz zöldségleves
Grillezett camembert áfonyás körtekosárral, krokettel


TÁMOGATÓK