2021. szeptember 3.

XII. ORSZÁGOS KÉMÉNYKONFERENCIA


A Kéményjobbítók Országos Szövetsége 2022-ben rendezi meg a

XII. ORSZÁGOS KÉMÉNYKONFERENCIÁT.

A konferencia időpontja: 2022. március
A konferencia helyszíne: Kecskemét

A nemzetközi részvételű konferenciát a hagyományoknak megfelelően a Hírös Városban rendezzük meg, remélve, hogy a vírushelyzet megengedi majd a személyes részvételt.

A konferencia tervezett témakörei átfogják az égéstermék-elvezetés aktuális kérdéseit, a jogszabályi háttér bemutatásától és megvitatásától kezdve az európai rendeletek követelményeinek megfelelő tüzelőszerkezetek kialakításáig, égéstermék-elvezetését és elhelyezésének feltételéig. Nagy figyelmet fordítunk a jogszabályalkotás és a jogszabályalkalmazás ellentmondásainak vizsgálatára, különös tekintettel a szakemberek napi munkáját érintő eljárásrendekre. Napirenden lesznek a tüzelőberendezések fejlesztésével kapcsolatos új energiahatékonysági és környezetvédelmi előírások, bemutatjuk az ennek megfelelő tüzelőberendezéseket és az ezekhez alkalmazható korszerű égéstermék-elvezető berendezéseket. Kiemelten foglalkozunk a tüzelőberendezések okozta környezetterheléssel és ennek csökkentésével.

A konferencián szakemberek és lakossági érdeklődők számára bemutatókat szervezünk, együttműködve a konferencián megjelenő gyártókkal és forgalmazókkal, valamint az Országos Katasztrófavédalmi Főigazgatósággal.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, kísérje figyelemmel rendszeres tájékoztatásunkat hírleveleinkben és a honlapon.